Algarve wandelvakanties door lokale gastvrouw

Gastvrij en ervaren is Cristina. Eigenaar van één van de organiserende tour operators van onze persreis naar de Algarve. Samen met haar man runt zij sinds 1993 Megasport, een organisatie die alle faciliteiten aanbiedt voor zowel een wandel- als een fietsvakantie. Cristina is een goedlachse, slagvaardige vrouw, die de regio maar ook de mensen goed kent: mede daardoor is er veel mogelijk.

De lokale specialist

Beiden eigenaren komen uit de Algarve en kennen de wegen en paden als hun broekzak. Crisina trainde er jaren er jaren en werd onder andere cross country kamioen van Portugal in 1994. Fernando reed motor en werd nationaal kamioen 250 cc motorcross in 1982. Nu genieten ze van het leven en verzorgen ze op die basis vakantiereizen.

Wandelen en fietsen

met een ware fietsvloot (900 fietsen inlusief full carbon racefietsen, E- Bikes, tandems, etcetera) is elke fietser welkom voor zijn actieve vakantie. Deze infrastructuur is ook fijn voor de wandelaar, omdat de organisatie van Cristina er op ingericht is goede en snelle assistentie te verlenen als het nodig is; een fijn gevoel.

Wandelvakanties

De wandelreizen kunnen op basis van individuele wensen worden georganiseerd. Daarnaast zijn er samengestelde reizen op (stukken van) de Via Algarviana, in de westelijke kuststreek, in het oosten én dwars door de hele regio.

Er wordt goed op het niveau en wensen van de wandelaar gelet. Het reisaanbod bevat derhalve wandelvakanties voor elk niveau.

Cristina en haar medewerkers spreken prima Engels.

 

Informatie en boeken:

MegaSport Turismo

Tel. +351289393044

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

online edities | NL | Wereld van Wandelen

recente publicaties | NL | wereld van wandelen

ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat we jou op de hoogte kunnen houden!

MAIL ONS

CONTACT

We travel!
Office in Amsterdam


Tel: +31 641 8844 93


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.