STEDEN!

Hét blad voor de liefhebber van stedenreizen

Een citytrip is kort, echter het voelt alsof je tijden weg bent. Ontwaken met de geluiden van een onbekende stad; of juist door die vertrouwde kerkklok in jouw favoriete Parijs, Lissabon of Barcelona. Op stedenreis word je omarmt door die andere stad; je shopt, wordt geraakt door een kunstcollectie, je flaneert, flirt en dineert: copieus of juist liever aan de bar in dat eetcafé.

In samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek en Bibliotheek.nl kun je al onze uitgaven blijvend kosteloos inzien. Je kunt onze magazines lenen via hun e-library.

Via www.bibliotheek.nl vind je STEDEN!: http://bit.ly/1iuQ2EJ

De magie van het hippe(!) Marrakech. De fascinatie met Bangkok. Die onverwachte schoonheid van Leeuwarden, Amersfoort en van Middelburg. De sfeer van jong en creatief in Berlijn; een beetje als in Amsterdam. Porto en haar Portwijnen, Reims beroemd door 'zijn' champagne. Cannes heeft klasse, zonder snob te zijn. Saint Tropez verveelt nooit, net als New York. Istanbul heeft het verleden en de toekomst.

STEDEN! is hét blad voor de liefhebber van de citytrip. Het informeert, inspireert en verhaalt over de stad die jou zal boeien.

steden 1 vtm web  steden 2 vtm web  steden 3 vtm web 

online edities | NL | STEDEN!

recente publicaties | NL | STEDEN!

ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat we jou op de hoogte kunnen houden!

MAIL ONS

CONTACT

We travel!
Office in Amsterdam


Tel: +31 641 8844 93


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.