Introductie

De meest unieke regio's in Europa lichten wij er graag helemaal uit in een e-magazine specifiek over alles wat dit gebied te bieden heeft.

Saksen bijvoorbeeld, wellicht de mooiste en meest interessante vakantieregio van Duitsland. Met Leipzig en Dresden als steden die in de klassieke muziek wereldfaam genieten; fascinerende natuur; een grote rijkdom aan paleizen, burchten en kunstschatten uit haar historie als Keurvorstendom; en natuurlijk het typische ´sausje´ uit de tijd dat de regio ´Ossie´was, bij de DDR hoorde. Saksen is aantrekkelijk voor zowel vakantie als een short break.

Of de Algarve; beroemd vanwege zijn chique, golfbanen en het fijne klimaat, echter wie kent haar prachtige heuvelland? De Algarve is geweldig voor fietsers, wandelaars, vogelspotters, levensgenieters, zij die onthaasten willen en voor hippe surfers natuurlijk.

De special over de Sagrada Familia, wellicht de mooiste kerk ter wereld, biedt een fotografische reis naar dit bouwwerk, dat het meesterwerk is van Gaudi. De man was een fenomeen in zijn denken en in zijn architectonische creaties. Een briljante geest. Kijk maar in onze special.

Ons bestemmingsspecials zijn als e-magazine beschikbaar via bibliotheek.nl (gratis voor leden, https://www.bibliotheek.nl) en via e-platforms als Amazon, Kobo, iBooks, Bruna.nl, Ako.nl en vele overige toonaangevende wederverkopers van e-publicaties.

    

recente publicaties | NL | BESTEMMINGS-REISSPECIALS

ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat we jou op de hoogte kunnen houden!

MAIL ONS

CONTACT

We travel!
Office in Amsterdam


Tel: +31 641 8844 93


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.