Wereld van Wandelen, nieuwe editie!

Printen
 

Wereld van Wandelen 04 2016

Reizen verrijkt lichaam én geest ...

 

Wandelen in Zuid-Duitsland: Wandersüden! - Katja Staartjes’ Nepal traverse - Koester Antarctica 

 


Wereld van Wandelen 04 2016

Met plezier informeren wij jou dat de  04 2016 editie van Wereld van Wandelen beschikbaar is.

In deze editie van Wereld van Wandelen: Katja Staartjes’ geweldige boek over haar Nepal traverse - Elke Roelant verhaalt over een uniek en extreem natuurgebied: Koester Antarctica. Plus een artikel over Wandersüden, een geweldig Zuid-Duits initiatief voor de liefhebber van de wandelvakantie.

Wereld van Wandelen is hét tijdschrift voor de actieve wandelaar. In de Wereld van Wandelen reist de wandelliefhebber mee met onze redactie. We tonen bestemmingen in woord én nadrukkelijk met fotobeeld: want de natuur laat zich het liefste zien.


Deze editie kan gratis worden gelezen door onze abonnees, en door leden van de bibliotheek, via bibliotheek.nl.

Via bibliotheek.nl vind je de uitgave op: http://bit.ly/1VDXzSn

Abonnees sturen we de editie graag toe. Stuur dan een mailbericht met de vraag om de uitgave of uitgaven die je wilt ontvangen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit aanbod geldt enkel voor onze abonnees.

We vliegen dit jaar met SWISS, een uitstekende optie. Goede kwaliteit aan boord, maar ook qua services. SWISS heeft een goede, efficiënte, en vooral niet te grote luchthaven in Zürich. SWISS is onderdeel van de Star Alliance, het grootste samenwerkingsverband van luchtvaartmaatschappijen.

Geniet!


www.vrijetijdsmedia.nl | contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Reizen verrijkt lichaam en geest ...
--
Powered by AcyMailing